WAT IS EEN SUB OHM TANK OF CLEAROMIZER

Wat is een Sub Ohm Tank?

De Supervaper heeft een Sub Ohm Tank/Clearomizer. Het verschil zit hem in “Sub Ohm”, dit betekend letterlijk: Vapen met een weerstand onder 1 Ohm.

Voor veel mensen zegt dit waarschijnlijk niets, daarom zullen wij het zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen.  Een aantal eigenschappen van het vapen onder 1 Ohm (of Sub Ohm Vaping):

Produceert erg veel “vape” of “rook”

Als je op zoek bent naar meer vape, dan is Sub Ohm vaping wat voor jou

Veel intensere smaak

Waneer je overstapt op een lagere weerstand vaping (Sub Ohm) is het moeilijk om weer terug te gaan naar de reguliere Clearomizers, zo goed werkt het! De Sub Ohm Tank maakt gebruik van organische katoen voor een betere smaak-sensatie.

Warmere damp

Door de lage weerstand en hogere wattage komt er een iets warmere vape uit dan dat je gewend bent. Ook zit er op de Sub Ohm Tank een Airflow controller, hiermee kun je zelf bepalen hoeveel lucht er tijdens het inhaleren mee komt. Iedereen heeft immers een andere voorkeur. De ervaring heeft ons geleerd dat een warmere vape een betere ervaring geeft aan het vapen.

Is Sub Ohm wat voor mij?

Sub Ohm vereist een andere manier van inhaleren dan dat je gewend bent. Bij reguliere e-sigaretten inhaleer je eerst in je mond om zo met nog wat extra lucht naar je longen te inhaleren. Bij Sub Ohm is de Airflow al geregeld, dus je inhaleert direct naar je longen. Tevens kan er ook op de “oude” manier geïnhaleerd worden, maar dan moet je de Airflow op minimaal zetten (0,5 / 1mm).

Wij merken dat Sub Ohm Vapen immens populair aan het worden is en dit de nieuwe standaard van e-roken zal gaan worden.

Veel te moeilijk? Nee hoor!

Sub Ohm, lage weerstanden, Airflow, veel te moeilijk! Zo klinkt het nu wel, maar eigenlijk is het veel makkelijker dan dat je denkt. Sub Ohm Vapen is gewoonweg een betere rookervaring, een betere smaak en next-level e-roken, namelijk VAPEN!

Enjoy!

De 0.5 Ohm Coil

De Coil is los verkrijgbaar en moet van tijd tot tijd worden vervangen. Dit is als het ware “het kloppend hart” van de Tank, zonder de coil werkt hij niet. De coil gaat na verloop van tijd op en is dan niet meer te gebruiken. Voorheen moest u de gehele Clearomizer vervangen. Maar nu hoeft u enkel het onderdeel te vervangen wat op is.

Klik hier om terug te gaan naar de Supervaper!