VERZENDING

Levering

Alle bestellingen die voor 15:00 uur worden geplaatst, worden diezelfde dag nog verwerkt en op de post gedaan.

U bent van ons natuurlijk een super(smoker) snelle levering van uw bestelling gewend, voor 15:00u besteld (vaak) al morgen in huis. Alle leveringen worden nog steeds door PostNL gedaan, dus in dat opzicht veranderd er niets voor u.

 

Dagelijks wordt de post opgehaald en vervolgens is het afhankelijk van PostNL hoe snel zij het pakketje bij u leveren. Uit jarenlange ervaring weten wij dat dit meestal al de volgende dag is, natuurlijk kan het een keer voorkomen dat het een/twee dag(en) later is dan verwacht i.v.m. drukte bij PostNL. Uiteraard weekenden en de bekende feestdagen uitgezonderd. PostNL bezorgt de meeste post op dinsdag, donderdag of zaterdag. Houd hier in afwachting van uw briefpost rekening mee en hoogstwaarschijnlijk ontvangt u de post dan de volgende dag.

LET OP! PostNL levert niet meer op maandagen!

Bekijk onderstaand schema voor een indicatie van onze bezorgdagen:

Bestelling geplaatst op

Briefpost

Maandag (voor 15:00 uur)

Dinsdag

Dinsdag (voor 15:00 uur)

Woensdag

Woensdag (voor 15:00 uur)

Donderdag

Donderdag (voor 15:00 uur)

Vrijdag

Vrijdag (voor 15:00 uur)

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Let op: het bovenstaande schema is een indicatie.

Aan welke landen verzenden wij?

– Nederland
– Duitsland
– Engeland
– Frankrijk
– Spanje
– Portugal
– Italie
– Denemarken
– Finland
– Noorwegen
– Belgie (zonder nicotine)
– India

Verpakking

Het versturen van onze zendingen doen wij in witte enveloppen, onze verpakkingen zijn aangepast om door de brievenbus te passen, dus ook bij wat grotere bestellingen (Bijv. 7 pakjes navullingen en een Supersmoker) passen deze ook nog door de brievenbus. Bij grotere bestellingen van meer dan 7 pakjes versturen wij de pakketten met GLS (aangetekend).

Vragen?

Indien u toch nog een vraag heeft wat betreft uw order kunt u contact met ons opnemen. U kan dat doen door middel van de onderstaande gegevens;

Supersmoker Club
Telefoon: +31 850014333  (Gratis)
Email: [email protected]