Smok R-Kiss

54.95

De Smok R-Kiss is een e-sigaret die over een geweldige batterijduur beschikt. De e-sigaret is verkrijgbaar in de kleuren Black Red, Chrome, Gold Black en Navy Blue

Wissen
Beschrijving

Bent u op zoek naar een e-sigaret die simpel in gebruik is? En die over een geweldige batterijduur beschikt? Dan bent u bij Supersmoker Club aan het juiste adres. Supersmoker Club heeft de Smok R-Kiss e-sigaret voor u. Supersmoker Club is het brein achter de e-sigaretten en heeft als aller eerst de e-sigaret op de markt gebracht.

Smok R-Kiss Set

De Smok R-Kiss set is een krachtige complete set. De set bestaat uit een box mod en een Smok TFV mini v2 tank. De Smok R-Kiss set is volledig kindveilig en lekvrij. Ook is het heel makkelijk te gebruiken. Alle opties van de Smok R-Kiss zijn in te stellen en af te lezen op het scherm. Ook kunt u verschillende smaken e-liquids met de Smok R-Kiss vapen.

Smok R-Kiss box mod

De box mod van de Smok R-Kiss heeft een vermogen van 200W. De box mod heeft een geweldige batterijduur. Dit is omdat de box mod op twee batterijen werkt. Deze batterijen kunt u bij ons erbij bestellen. Ook beschikt het over alle nodige beveiligingen. Smok R-Kiss box mod heeft een kleurenscherm waar u alles duidelijk van af kunt lezen. Door de knop die aan de zijkant zit in te drukken, zal de mod in werking gaan. De Smok R-Kiss is de kleinste box mod met twee batterijen.

Smok TFV Mini v2 Tank

Naast de Smok R-kiss box mod, zit er ook een Smok TFV Mini v2 tank bij de set. De combinatie van deze twee zorgt voor een geweldige damp ervaring. De Smok TFV Mini V2 Tank is een fijne tank met een 2 ml inhoud. Door de verstelbare airflow en geweldige coils geeft de TFV Mini veel smaak en damp. De tank van de TFV mini beschikt over een beveiligd sluitsysteem, waardoor de tank niet open kan gaan in uw zak. Het merk Smok staat bovendien bekend om zijn kwalitatief hoogstaande producten. Met de Smok R-Kiss Set als bewijs.Het merk is al sinds 2010 actief op het gebied van elektrische sigaretten. De jarenlange ervaring is duidelijk terug te zien in de producten.

Bestel uw Smok R-Kiss e-sigaret

Wilt u de e-sigaret graag een keer uitproberen? Dan kunt u deze gemakkelijk bij Supersmoker Club bestellen. Zo kunt u het elektronisch roken gewoon een keer uitproberen. U kunt de Smok R-Kiss in de kleuren Navy Blue, Gold black, Chrome en Black red bestellen. Besteld u uw Smok R-Kiss bij Supersmoker Club voor 15.00 uur. Dan sturen wij het nog dezelfde dag op. Bij Supersmoker Club kunt u veilig betalen en is uw bestelling snel in huis. Klantenservice is heel belangrijk voor ons. Heb je een verkeerd product binnen gekregen? Stuur het dan op en ontvang direct een nieuw product.

Vragen over de Smok R-Kiss?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Of wilt u hulp bij het vinden van het juiste product? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan de gehele dag klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen met het vinden van de juiste e-sigaret. Bel ons gratis klantenservice nummer 0800-7873776 of stuur een mailtje naar [email protected].

 

Extra informatie
Kleuren

Black Red, Chrome, Gold Black, Navy Blue

Merk

SMOK

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,