RETOURNEREN

Recht van retour

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. Zie onderstaand deze pagina.

Neem dan altijd eerst contact met ons op. Wellicht kunnen wij het probleem telefonisch of per mail oplossen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Retour zending

Retour sturen gebeurt voor risico van de klant. De klant dient te zorgen dat de te retourneren artikelen goed verpakt zijn. Supersmokerclub is niet aansprakelijk voor het niet of later aankomen van door de klant gestuurde retouren.

Retourneren

Als u niet tevreden bent met een product, neem dan altijd eerst contact met ons op. U heeft de artikelen altijd 14 dagen op zicht. Wilt u dan toch producten retour sturen, dan krijgt u het aankoopbedrag terug. Vloeistoffen/navullingen worden alleen teruggenomen als de verzegeling niet verbroken is / de fles niet geopend is. Verdampers, cartomizers en clearomizers worden alleen teruggenomen als hier geen vloeistof in heeft gezeten en/of gebruikt is. E-Sigaretten die gebruikt zijn (vanwege hygienische rederen*) nemen wij niet retour. Lees onder aan deze pagina meer hierover.

 

Indien bestelde artikelen beschadigd bij u arriveren, verzoeken wij u dit onmiddellijk bij ons te melden. Neem alstublieft altijd eerst contact op met de klantenservice, alvorens de artikelen te retourneren.

Je kunt het artikel alleen terug sturen als:

– het artikel compleet is.
– in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.
– voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij u aansprakelijk stellen.

Defecte goederen ruilen wij om voor nieuwe, zolang dit binnen de garantie valt. Echter, dit geschiedt alleen op voorwaarde dat de defecte goederen (kosteloos) aan ons retour gestuurd worden. Neem hiervoor altijd eerst contact op met de klantenservice.

Retouradres:

Supersmoker
Antwoordnummer 4147
3500 VB

Terugbetaling geschiedt binnen 30 dagen na ontbinding.

*E-Sigaretten die gebruikt zijn
Hiermee bedoelen wij dat de e-sigaret is gevuld met liquid (of met navulling) en ook met de mond heeft aan gezeten. Deze nemen wij niet retour. U kunt het vergelijken met een tandenborstel of oordopjes. U wilt immers toch ook een ongebruikte e-sigaret waar niemand met zijn/haar mond heeft aangezeten? Er is ook geen twijfel over mogelijk dat een e-sigaret erg persoonlijk van aard is en een hygiëneproduct betreft. Om redenen van gezondheidsbescherming en/of hygiëne kunnen deze producten niet worden teruggezonden.

Gebruik het modelformulier herroepingsrecht voor een retourorder.
Klik hier om te downloaden