E-Sigaretten 2018! Nieuw bij Supersmoker; Pre-Order!

Nieuw bij Supersmoker, Pre-Order de meest exclusieve, nieuwste e-sigaretten modellen van 2018 op de markt! Een volledige nieuwe categorie bij Supersmoker, maak kennis met nieuwe modellen e-sigaretten. U als klant van Supersmoker krijgt exclusief de kans om als allereerste kennis te maken met de nieuwste e-sigaretten op de markt.

Wat is een pre-order?

Pre-Order betekend bij ons letterlijk; Bestel de nieuwste e-sigaretten van 2018 nog voordat zij op de markt komen. Pre-orders zijn voornamelijk het allernieuwste op het gebied van e-sigaretten, mods en liquids. Het zijn producten welke (nog) niet op de markt zijn verschenen en geven u de kans om deze als eerste te ontvangen!

Waarom pre-order?

Wij willen u als vaste klant de kans geven om exclusief (en als eerste) laten genieten van de nieuwste modellen e-sigaretten die binnenkort op de markt verschijnen. Omdat een nieuw product vaak in het begin van het productieproces vaak gepaard gaat met een hoge vraag van klanten proberen wij met pre-orders de prodcutie capaciteit goed in te plannen zodat wij exact weten hoeveel moeten produceren en bestellen. Alle pre-orders krijgen de hoogste prioriteit om deze te produceren en te versturen.

Wat is de levering van een pre-order?

Wij zullen iedere maandag een nieuw pre-order item op de website plaatsen. Als u aangemeld bent voor onze nieuwsbrief, ontvangt u dit per mail. Of kijk gewoon op de Pre-Order Categorie op de website. U kunt deze dan de gehele week bestellen (t/m vrijdag 15:00u). Dan gaan wij aan de slag en zullen wij ons best doen om deze producten z.s.m. te leveren!

De verwachting is dat dit nieuwe product dan in de loop van de volgende week bij ons in huis is om deze naar u te versturen! Kijk even goed per product wat de geschatte levering is van dat specifieke product.

Houd gemiddeld rekening mee met ongeveer 4 a 5 werkdagen (vanaf vrijdag 15:00u). Onder voorwaarde. Want; alle pre-order zijn ALTIJD met een verwachtte leveringsdatum, dit is nooit een exacte datum, hopelijk kunt u dit begrijpen en houd u ons niet vast aan de verwachtte leveringsdatum. We doen ons uiterste best, we verwerken iedere werkdag van de week bestellingen, dus zodra het bij ons binnen is, versturen wij de pre-orders direct!

Hoe plaats ik een Pre-Order bestelling?

U kan gewoon een bestelling plaatsen bij Supersmoker (zoals u dat altijd doet). Afrekenen en u krijgt van ons een order-bevestiging. Let op! Bij ieder pre-order product staat een “geschatte levertijd”. Dit is zoals beschreven een schatting. Het kan soms iets langer duren. We houden u op de hoogte.

Kan ik een pre-order combineren met een regulier product?

Een regulier product is een product wat wij op voorraad hebben (onze standaard producten). U kunt een pre-order product bestellen samen met een regulier product. Normaal gesproken versturen wij namelijk alles dezelfde dag als u voor 15:00u besteld. Mocht u toch een regulier product i.c.m. een pre-order product willen bestellen, dan zal deze worden verstuurd zodra het pre-order product binnen is. Houd hier dus rekening mee, dit om teleurstelling te voorkomen. Wilt u de andere producten liever eerder ontvangen? Plaats dan twee bestellingen, om u een voorbeeld te geven: Plaats 1 bestelling met enkel pre-order producten en 1 bestelling met reguliere producten. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer informatie hierover wilt. 0800 787 3776

Kan ik meer dan 1 pre-order product bestellen?

Ja, dat kan. U kan er zoveel bestellen als u wilt. Er is geen limiet voor pre-orders.

Kan een pre-order worden geannuleerd?

We willen u geen beloftes doen die wij niet waar kunnen maken. We gaan er natuurlijk niet van uit maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren waardoor uw pre-order niet kan worden verstuurd, zullen we deze annuleren en uiteraard uw geld retourneren. Indien gewenst kunnen wij u altijd andere producten leveren. We nemen ALTIJD eerst contact met u op hierover.

De e-sigaretten van 2017!

Bent u helemaal op de hoogte wat pre-order is? Bent u klaar om een pre-order te plaatsen? Klik dan hier voor het overzicht van onze pre-order producten.

 

Nog een ding! Heeft u iets op internet gezien wat U graag zou willen hebben?

Wij zijn al ruim 10 jaar op de markt, hebben alle ingangen bij de grote fabrikanten en hebben goede contacten all over the world. Stuur ons gerust een email naar info@supersmokerclub.nl en wij gaan voor u op zoek naar het apparaat en wellicht kunnen wij u voor een betere prijs dan elders hetzelfde apparaat bieden. Wellicht houden wij deze dan in ons assortiment zodat ook onze andere klanten deze kunnen aanschaffen.