De Joyetech eGo ONE v2

Maak kennis met de Joyetech eGo ONE V2. Direct output en constante voltage output samen met een dual circuit beveiliging. De ONE v2 komt met een speciaal ontwikkelde coil voor de optimale smaaksensatie. Eenvoudig en efficient maar de Joyetech eGo ONE v2 een top apparaat!

Joyetech eGo ONE v2 Zilver

Koop nu

Joyetech eGo ONE v2 Zwart

Koop nu

Wat zit er in de doos?

  • eGo ONE v2 Clearomizer
  • eGo ONE v2 Batterij 850mAh
  • AC Adapter
  • USB Kabel
  • CL Atomizer Head 0.5Ω
  • Gebruikershandleiding

Joyetech eGo ONE v2 batterij opladen

Om de batterij op te laden heeft u de meegeleverde USB kabel nodig. U steekt de USB kabel in de USB aansluiting aan de zijkant van de batterij. U kunt de andere kant van de USB kabel aansluiten aan de USB poort van uw computer of in de bijgeleverde adapter.

Wanneer het rode lampje uit gaat is de batterij volledig opgeladen. Dit duurt ongeveer 1 uur.

In gebruik nemen van de Joyetech eGo ONE v2

Om de batterij aan te zetten klikt u 5 keer snel achter elkaar op het knopje. Het ledje zal 5 keer knipperen om aan te geven dat de batterij klaar voor gebruik is. Om de batterij uit te schakelen klikt u nogmaals 5 keer snel achter elkaar op het knopje.

Tijdens het inhaleren houdt u de knop ingedrukt.

Joyetech eGo ONE v2 Clearomizer vullen

Draai de clearomizer van de batterij af. Houdt de clearomizer onderste boven en draai de zilveren ring los. De clearomizer is nu open. In de tank ziet u in het midden de luchtdoorlaat.

U vult de clearomizer langs de zijkant, niet in de middelste opening, dit is voor de lucht die door het apparaat heen gaat!

Joyetech eGo ONE v2 coil vervangen

De coil is aan vervanging toe wanneer deze verbrand begint te smaken. Dit is bij gemiddeld gebruik tussen 1 en 4 weken. Om de coil te vervangen draait u de clearomizer open zoals u gewent bent met het vullen. Aan de onderste zilveren ring draait u de coil los, een nieuwe kunt u hierop draaien.

Let op: Laat de vloeistof minimaal 5 minuten intrekken wanneer u de coil heeft vervangen!

Er zijn twee verschillende weerstanden verkrijgbaar voor de eGo ONE. Dit is de 1.0Ω en de 0.5Ω. Gebruik de 0.5Ω enkel in combinatie met de eGo ONE V2.

De 0.5Ω coil zal warmer worden, u kunt het best een glazen mondstukje gebruiken in combinatie met deze atomizer.

Joyetech eGo ONE v2 Airflow instellen

Tijdens het gebruik van de eGo ONE V2 kunt u de luchttoevoer regelen. Dit doet u door aan de zilveren ring te draaien. Wanneer u de luchttoevoer open draait zult u direct naar de longen kunnen inhaleren. Door de Airflow iets kleiner te draaien kunt u de rook eerst naar uw mond toe inhaleren voordat u deze inademd.

Batterij indicatie

Wanneer u het knopje van de batterij indrukt zal het lampje oplichten. Wanneer het lampje blijft branden is de batterij tussen de 60 en 100% vol. Wanneer dit lampje langzaam knippert is de batterij tussen de 30 en 59% vol en wanneer de batterij bijna leeg is zal het lampje snel knipperen.

Joyetech eGo ONE v2 Beveiling

De batterij heeft een kortsluitings beveiliging. Wanneer er kortsluiting ontstaat zal het lampje 5 keer knipperen en zal de batterij zichzelf uitschakelen. Om de accu tegen ontladen te beschermen zal de accu zichzelf uitschakelen wanneer de batterij spanning 3,3v is. Het lampje zal nu 40 keer knipperen.