joyetech

Joyetech eGo AIO Box

29.95

eGo AIO Box, een all-in-one e-sigaret van Joyetech, met een innovatief anti-lek systeem. met een capaciteit van 2ml. De Joyetech eGo AIO Box e-sigaret krijgt zijn kracht door de 2100mah batterij! Kindveilige sluiting, simpelweg drukt de bovenkant in en draai tegelijkertijd. Kleur: Zwart Door deze combinatie maakt de nieuwste e-sigaret van Joyetech een simpel en unieik product.

LET OP!
Vergeet niet de juiste coils te bestellen. De originele coils van de Joyetech eGo AIO passen ook op de Joyetech eGo AIO Box. Klik hier

Zwart
Zwart Grijs
Zwart Rood
Wissen
Beschrijving

De uitstraling van een MOD, maar dan veel eenvoudiger! U hoeft bij deze box niets in te stellen en kunt direct aan de slag. Schroef de dop eraf. Vul de liquid in de 2ml liquid kamer, vergeet niet uw coil erop te draaien. Schroef de dop er weer op. Druk 5 maal op de power knop en u bent klaar om te vapen! Houd de powerknop tijdens het inhaleren ingedrukt. (als u het apparaat niet gebruikt, adviseren wij 5 maal op de power knop te drukken, om het appraat uit te zetten). Het liquid reservoir heeft, net zoals bij de eGo AIO, een ingebouwde LED, waarmee u verschillende kleuren kunt instellen.

Afmetingen

Afmeting: 23*43*97mm
Battery : 2100mAh
Inhoud: 2.0m

Inhoud verpakking

  • 1x Joyetech eGo AIO BOX
  • 2x Joyetech BF SS316-0.6ohm coils (zelfde als de Joyetech eGo AIO)
  • 2x Joyetech mondstukjes (kleur & transparant)
  • 1x USB Kabel (zonder muurstekker)
  • 1x Handleiding
  • 1x Garantie- en echtheidscertificaat
Extra informatie
Merk

Joyetech

Kleuren

Zwart, Zwart Grijs, Zwart Rood

Artikelnummer: JOYEBOX Categorie├źn: ,