FAQ

Wij begrijpen dat je misschien nog een aantal vragen heeft over onze producten of het overstappen naar een e-sigaret. Daarom hebben wij een lijst met veelgestelde vragen voor je samengesteld. Als jouw vraag er niet tussen staat, neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn meer dan bereid om al jouw vragen te beantwoorden.

Voor wie is een e-sigaret bedoeld?

Iedereen kan gebruik maken van een e-sigaret wanneer je achttien jaar of ouder bent. Toch raden wij het af om te beginnen met het vapen als je nog nooit gerookt heb of gestopt ben. Nicotine is namelijk verslavend en wij raden het ten strengste af om te nuttigen. Wil je minderen, stoppen of goedkoper roken, dan is de e-sigaret de ideale oplossing.

Wat is een e-sigaret?

Een e-sigaret is een alternatief van de traditionele sigaret. Een e-sigaret is een elektronische sigaret waarbij vloeistof wordt verdampt in plaats van de verbranding die plaatsvindt bij traditionele sigaret. Verdamping is echter een stuk minder schadelijk als verbranding.

Waaruit bestaat een e-sigaret?

Een e-sigaret bestaat uit meerdere onderdelen. Als je van plan bent om een e-sigaret te kopen is het handig om te weten welke onderdelen je e-sigaret allemaal bevat. Een e-sigaret is een eenmalige aankoop en vaak zullen alle onderdelen bij deze aankoop worden geleverd. Dit geldt natuurlijk niet voor de e-liquids, deze zijn apart verkrijgbaar. Een e-sigaret bestaat uit:


Is elektronisch roken voordeliger?

Jazeker, elektronisch roken is inderdaad stukken voordeliger. Op e-sigaretten en e-liquids zijn accijns niet van toepassing en je hoeft je ook geen zorgen te maken over verhoogde accijns in de loop der tijd. Ook zal je kosten besparen omdat je geen geld zal verliezen aan asbakken en aanstekers.

Hoe maak ik mijn e-sigaret schoon?

Als je gebruik maakt van de e-sigaret blijven er kleine restjes vloeistof van de e-liquid achter in de verdamper. Hierdoor kan je e-sigaret beschadigd raken. Daarom is het verstandig om af en toe je e-sigaret schoon te maken. Dit kan je het beste doen wanneer de vloeistof is opgedroogd. Maak vervolgens uw e-sigaret schoon door deze af te spoelen met lauw of warm water. Je kan elk deel van de e-sigaret spoelen behalve de batterij. Het is het best om hier gewoon met een vochtig doekje overheen te gaan

Wanneer krijg ik mijn product thuisbezorgd?

Heb je een e-sigaret of een ander product besteld vóór 15:00? Dan wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verstuurd!