eleaf

Eleaf iNano Starterkit

19.95

Het woord zegt het eigenlijk al, Nano, klein, gemakkelijk! Ontdek vandaag de superkleine populaire Eleaf iNano Starterkit (Zwart) bestaat uit de iNano zelf met 650mah! De clearomizer (of atomizer) heeft een magnetische sluiting en zeer gemakkelijk in het appraat te schuiven, veel beter dan schroeven! De Eleaf iNano is ideaal geschikt voor beginnende gebruikers van e-sigaretten, maar ook voor de wat geavanceerdere gebruikers om gemakkelijk mee te nemen!

Grijs
Roze
Roze Goud
Zilver
Zwart
Wissen
Beschrijving

De Eleaf iNano Zwart is ideaal geschikt voor beginnende gebruikers van e-sigaretten, maar ook voor de wat geavanceerdere gebruikers om gemakkelijk mee te nemen! De iNano is het meest te vergelijken met een gewone e-sigaret (ego type), werkt op liquids en in tegenstelling tot de echte MOD’s kunt u hier ook gewoon de 12/18mg/ml nicotine liquids mee gebruiken.

De clearomizer heeft een inhoud van 0.8ml en een weerstand van 1.2ohm, deze kan u in zijn geheel vervangen als deze op is. Eens per 2 a 3 weken kunt u deze vervangen.

Op het apparaat zelf kunt u gemakkelijk zien hoeveel liquid er nog in zit, tevens is dit apparaat gemakkelijk op te laden door de meegeleverde USB kabel.

Heeft u vragen over dit product, neem dan gewoon contact met ons op.

Afmetingen
29 x 19.5 x 64.5mm (super klein dus!)

Inhoud Starterkit
Eleaf iNano 650mah Batterij
Eleaf iNano 0.8ml Clearomizer (1.2ohm)
Verbindingsschroef
USB kabel
Gebruiksaanwijzing

 

Extra informatie
Merk

Eleaf

Kleuren

Grijs, Roze, Roze Goud, Zilver, Zwart

Artikelnummer: inano Categorie├źn: , ,