E-Liquid Kopen

De navulling van uw elektronische sigaret of vaper wordt ook wel e-liquid genoemd. Supersmoker Club heeft een aantal verschillende smaken e-liquid, deze smaken zijn te bestellen met of zonder nicotine. Deze e-liquid smaken kunt u mengen in de cartomizer om zo tot de perfecte mix te komen voor uw e-smoker. De e-liquids zijn al vanaf €4,95 beschikbaar.

Direct e-liquid bestellen

De e-liquid voor de navulling van uw e sigaret kunt direct bestellen in onze webshop. Als u voor 15:00 uur bestelt, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Alle bestellingen worden verzonden met Post-NL.

Wat is een e-liquid?

Een e-liquid is de navulling van de elektronische sigaret (zoals de Supersmoker en de Supersmoker eGo). VG / PG is de basis van waarvan de e-liquid is gemaakt. Gebruikers kunnen een voorkeur hebben voor één van de twee stoffen, maar deze voorkeur verschilt erg per gebruiker. Supersmoker Club gebruikt beide stoffen in alle e-liquids.

VG staat voor Vegetal Glycerin, dit is een bestanddeel dat uit plantaardige oliën wordt gewonnen, het is verantwoordelijk voor een goede ontwikkeling van de damp en is licht zoetig van smaak. Het is iets dikker dan PG.
PG staat voor propyleenglycol, dit bestanddeel van de e-liquids heeft als functie om nicotine te binden met aroma’s en te zorgen voor een goede damp. tevens is het beter voor de levensduur van de coil, de vloeistof is minder ‘stroperig’ en daardoor ervaart de coil minder weerstand.

VG / PG verhouding

De standaard e-liquids voor de e-sigaret hebben een verhouding van 50/50 VG / PG. Wij hebben speciaal voor de sub-Ohm coils een liquid met een 70/30 VG / PG verhouding. Deze verhouding zorgt voor een zachtere smaak en dat er meer damp / vape ontwikkeld wordt.

Vragen over e-liquids?

Heeft u vragen over het gebruik van e-liquids? Dan kunt u ons bereiken via de klantenservice op telefoonnummer: +31 85 001 43 33 of via de mail op: info@supersmokerclub.nl

Wilt u liever direct contact? Maak dan een afspraak in ons kenniscentrum van elektronisch roken. Hier staan onze specialisten klaar van maandag t/m vrijdag om al uw vragen te beantwoorden over elektronisch roken. Hier kunt uiteraard ook gratis onze producten testen, de verschillende smaken proeven en eventueel direct een aankoop te doen.

Resultaat 1–12 van de 48 resultaten wordt getoond

Show sidebar