NEXVAP e-liquids

In samenwerking met NEXVAP hebben wij vier nieuwe sensationele premium e-liquid smaken! Wij weten als geen ander dat de vraag naar e-liquids steeds groter word. Dus bij deze brengen wij nu alvast vier nieuwe exclusieve smaken! We zullen de smaken uitgebreid uitleggen hieronder:
 
Nexvap logo e-liquid

Nexvap Black Diamond e-liquid

Premium Black Diamond 10ml

Smaak: De NEXVAP Black Diamond smaak is het beste te omschrijven als een Virginia tabak i.c.m. gerookt hout en droge bladeren. Een sensationele nieuwe tabaksmaak met een zoete aroma wat er voor zorgt dat de Black Diamond een zeer rijke smaak krijgt.

Verkrijgbaar in: 0, 6, 12, 18 mg/ml nicotine

Koop Black Diamond nu

Nexvap Brown Agate e-liquid

Premium Brown Agate 10ml

Smaak: De NEXVAP Brown Agate smaak is een zeer complexe liquid. Een mix van Turkse & Burley tabak i.c.m. honing, cubaanse sigaar, geroosterde noten en frisse bloemen. Deze complexe mis geeft ook de Brown Agate een zeer rijke smaak gevuld met een smaak sensatie.

Verkrijgbaar in: 0, 3, 6, 12 mg/ml nicotine

Koop Brown Agate nu

       

Nexvap Red Garnet e-liquid

Premium Red Garnet 10ml

Smaak: De NEXVAP Red Garnet smaak, een fruit sensatie. Ook de Red Garnet is een rijk gevulde complexe liquid die bestaat uit tropisch fruit (passievrucht, mango) en wilde bessen, pruimen, grapefruit en citrus. Daarnaast zijn de fruitsmaken gemixt met vanille om de smaak te breken. Wat er voor zorgt dat de Red Garnet een zeer zachte aromatische smaak krijgt.

Verkrijgbaar in: 0, 3, 6 mg/ml nicotine

Koop Red Garnet nu

Nexvap Yellow Sapphire e-liquid

Premium Yellow Sapphire 10ml

Smaak: De NEXVAP Yellow Sapphire smaak, de meest complexe smaak. Deze voldoet aan de behoeften en verwachtingen van de echte kenner en liefhebbers van traditionele mixen van zachte zoetwaren en dranken. Wat zit er in? Pepermunt, citroen, limoen, citroengras, mojito, whiskey, noten, amandelen, oostelijke kruigen en menthol. Als dit er niet voor zorgt dat je een smaak explosie ontvangt, dan doet niets dat!

Verkrijgbaar in: 0, 3, 6, 12 mg/ml nicotine

Koop Yellow Sapphire nu

       

Alle premium NEXVAP liquids: €7,95 per flesje van 10ml

Nicotine

Mg/ml geeft het volumegehalte aan van de nicotine in de liquid. Sommige van onze producten bevatten nicotine (dit staat aangegeven als: " 6mg/ml of 12mg/ml "). Op deze verpakking staat dan ook de verplichte vermelding zoals de onderstaande afbeelding, zo weet u dat er het een product betreft met nicotine: