Er is op het moment een enorm aanbod en we krijgen deze vragen best vaak en begrijpen dat het soms erg lastig is. Daarom een iets uitgebreidde gebruiksaanwijzing voor de Supervaper

De Supervaper

Link: http://supersmokerclub.nl/nl/e-sigaretten/supervaper/supervaper.html

We zullen proberen het zo makkelijk mogelijk uit te leggen.

Makkelijk in gebruik

Druk 5 maal snel op het knopje en de Supervaper staat aan

Na het vullen van de liquid is het eigenlijk heel simpel, druk de knop in tijdens het inhaleren en hij werkt. De Airflow instellen, meer of minder lucht, zodat deze perfect aansluit op uw wensen. Airflow helemaal open betekent meer lucht, lichtere smaak. Airflow meer dicht is dus een wat zwaardere smaak.

Hij heeft een 1100 mah batterij. (In vergelijking met een Supersmoker eGo welke 650mah is)

De lengte is ongeveer 170mm en 10mm dik. Hij is natuurlijk wat groter dan een sigaret, maar in vergelijking met het aanbod van tegenwoordig is dit de kleinste van allemaal, met deze hoeveelheid batterijvermogen.

Het enige onderdeel wat vervangen moet worden is de zogeheten Coil. Het verdamp element, deze gaat namelijk door het gebruik op en moet van tijd tot tijd vervangen worden. (Denk aan 1 x per 3 weken, soms langer afhankelijk van het gebruik natuurlijk) We hebben 2 coils (er zitten standaard 2 soorten bijgeleverd in de verpakking zodat u kunt ervaren welke bij u past)

- 1.0 ohm coil gaat langer mee, heeft veel damp, lichtere smaak
Link: http://supersmokerclub.nl/nl/e-sigaretten/supervaper/1-0-sub-ohm-coil-supervaper.html

- 0.5 ohm coil gaat minder lang mee, produceert heel veel damp, is iets sterker van smaak
Link: http://supersmokerclub.nl/nl/e-sigaretten/supervaper/0-5-sub-ohm-coil-supervaper.html

Let op, bij deze coils, is een zogeheten Straight to Lung. Dus u inhaleert direct naar de longen waardoor veel damp geproduceerd word.

Gemak
Hij is van hoge RVS staal kwaliteit, geeft ontzettend veel damp en inhaleert heel licht (dus bij de eerste keer gebruik, inhaleer rustig! Hij kan namelijk heel veel damp produceren)

Opladen
De batterij moet worden opgeladen, wanneer? Dat is volledig afhankelijk van het gebruik. De meeste klanten die de Supervaper gebruiken kunnen er wel een dag mee doen (per oplaad) sommige doen er een halve dag mee, maar we hebben ook gebruikers die er gewoon 2 3 dagen mee doen.

Het opladen middels de PC/Laptop een uur. Als je een telefoon stekker erbij gebruikt, een half uurtje.

Maandelijkse kosten
Het gebruik van onze liquids is de goedkoopste optie met het beste apparaat. €4,95 per flesje van 10ml. 1 x navullen is ongeveer 1.8ml Dus u kunt zeg maar 5 keer navullen (misschien iets vaker) per flesje. Stel u rookt 1 “tank van 1.8ml” per dag, dan betaald u €4,95 per 5 dagen.

Het advies bij gebruik van de Supervaper is liquid met 0mg 3mg of 6mg nicotine. 12 en 18mg kan nog wel eens als te zwaar worden ervaren. Maar dat is eigenlijk aan de klant zelf. De smaak tabak komt het beste overeen met een echte sigaret, het is natuurlijk veel minder vies omdat er geen verbranding plaats vind en geen teer tabak of andere kankerverwekkende stoffen in zijn verwerkt.

Het idee van roken nabootsen
Dat doet in principe iedere e-sigaret van ons, enkel de beleving en de werking is anders. Dus het is eerst even wennen.

De Ceravape
De echte rookervaring hebben wij gemerkt dat is de Supervaper i.c.m. de Ceravape, zie link:

http://supersmokerclub.nl/nl/e-sigaretten/supervaper/ceravape-ceramic-cvtank-nano.html

Coils voor de Ceravape:
http://supersmokerclub.nl/nl/e-sigaretten/supervaper/1-2-ceravape-ceramic-cvtank-nano-coil.html

De Ceravape bootst het roken het meest na, maar dan alleen in de werking. Dus in tegenstelling tot de tank van de Supervaper zelf (Straight to lung), inhaleert de Ceravape eerst de damp in de mond om vervolgens dieper te inhaleren naar de longen. (Zoals een echte sigaret).

Hoeveel sigaretten u kunt roken?
Dat is er lastig in te schatten. Dit zeggen wij omdat elektronisch roken heel anders is in tegenstelling tot echt roken. Dan doelen wij op het feit dat echte sigaretten op gaan en de Supervaper niet. Dit zal iedereen voor zich zelf moeten bepalen.

Nicotine gehalte
Nicotine gehalte met een echte sigaret kan je niet vergelijk met een liquid. Op een pakje sigaretten staat het nicotine gehalte vermeld hoeveel nicotine iemand in zijn bloed krijgt na het roken van 1 sigaret. In werkelijkheid zit er veel meer nicotine in. Belangrijker is echter de mate waarop nicoitne wordt opgenomen en de mate waarin het verslavend werkt. Dat hangt namelijk niet alleen af van de nicotine maar ook van de toevoegingen van andere stoffen, denk aan teer, tabak en andere kankerverwekkende stoffen. Dit zit niet in de liquid.

Ons advies is zeker 6mg om te beginnen (niet hoger, tenzij u anders ervaart).

Dus om samen te vatten, indien u besluit de Supervaper te bestellen, vergeet geen liquid, probeer uit welke coil bij u past, bestel coils en veel plezier! :) Indien u hem te sterk vind, bestel dan de Cervape (vergeet de coils niet).

Supervaper €49,95
Flesje liquid per stuk €4,95
Optioneel de Cerevape €14,95

U kunt eventueel ook beslissen om meerdere liquids te kopen om deze uit te proberen, dus 6mg 3mg en 0mg om af te bouwen. Let wel, dit kost wel tijd en is niet in 1 week afgebouwd.

Iets niet duidelijk? Voor vragen neem dan contact met ons op.