Meer afbeeldingen

Eleaf iNano - Starterkit - 650mah - Rose Goud

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95

Snel overzicht

Het woord zegt het eigenlijk al, Nano, klein, gemakkelijk! Ontdek vandaag de superkleine populaire Eleaf iNano Starterkit (Rose Goud) bestaat uit de iNano zelf met 650mah! De Eleaf iNano is ideaal geschikt voor beginnende gebruikers van e-sigaretten, maar ook voor de wat geavanceerdere gebruikers om gemakkelijk mee te nemen! Lees onderaan meer over dit product

Bonus punten U krijgt 10 punten op dit product. 10 points = € 0,10.

Details

Het woord zegt het eigenlijk al, Nano, klein, gemakkelijk! Ontdek vandaag de superkleine populaire Eleaf iNano Starterkit (Rose Goud) bestaat uit de iNano zelf met 650mah! De clearomizer (of atomizer) heeft een magnetische sluiting en zeer gemakkelijk in het appraat te schuiven, veel beter dan schroeven! De Eleaf iNano is ideaal geschikt voor beginnende gebruikers van e-sigaretten, maar ook voor de wat geavanceerdere gebruikers om gemakkelijk mee te nemen!

Afmetingen
29 x 19.5 x 64.5mm (super klein dus!)

Inhoud Starterkit
Eleaf iNano 650mah Batterij
Eleaf iNano 0.8ml Clearomizer (1.2ohm)
Verbindingsschroef
USB kabel
Gebruiksaanwijzing

De Eleaf iNano is ideaal geschikt voor beginnende gebruikers van e-sigaretten, maar ook voor de wat geavanceerdere gebruikers om gemakkelijk mee te nemen! De iNano is het meest te vergelijken met een gewone e-sigaret (ego type), werkt op liquids en in tegenstelling tot de echte MOD's kunt u hier ook gewoon de 12/18mg/ml nicotine liquids mee gebruiken.

De clearomizer heeft een inhoud van 0.8ml en een weerstand van 1.2ohm, deze kan u in zijn geheel vervangen als deze op is. Eens per 2 a 3 weken kunt u deze vervangen.

Bestel hier de clearomizer los: Klik hier

Op het apparaat zelf kunt u gemakkelijk zien hoeveel liquid er nog in zit, tevens is dit apparaat gemakkelijk op te laden door de meegeleverde USB kabel.

Heeft u vragen over dit product, neem dan gewoon contact met ons op.

Product afbeeldingen

Beoordeel dit product

U beoordeelt: Eleaf iNano - Starterkit - 650mah - Rose Goud