Meer afbeeldingen

e-Liquid Tabak Smaak

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Liquid tabak 18mg/ml 50/50 VG/PG
€ 4,95
Liquid tabak 12mg/ml 50/50 VG/PG
€ 4,95
Liquid tabak 6mg/ml 70/30 VG/PG (Sub-ohm)
€ 4,95
Liquid tabak 3mg/ml 70/30 VG/PG (Sub-ohm)
€ 4,95
Liquid tabak 0mg/ml 50/50 VG/PG
€ 4,95

Snel overzicht

Supersmoker Liquids voor de eGo en Supervaper! Uitleg: mg/ml = nicotine verhouding VG/PG = Vegetal Glycerin / Propylene Glycol verhouding. (Uitgebreide beschrijving onderaan deze pagina)

Details

De originele Supersmoker liquids

De Supersmoker Liquids, te gebruiken voor e-sigaretten die u zelf kunt navullen (zoals de Supersmoker eGo en de Supervaper). Onze Supersmoker liquids hebben dezelfde smaak als onze navullingen (cartomizers).

Inhoud
10ml per flesje

Nicotine
Mg/ml geeft het volumegehalte aan van de nicotine in de liquid.

Sommige van onze producten bevatten nicotine (dit staat aangegeven als: " 6mg/ml of 12mg/ml "). Op deze verpakking staat dan ook de verplichte vermelding zoals de onderstaande afbeelding, zo weet u dat er het een product betreft met nicotine:VG / PG
VG / PG is de basis van e-liquid. De voorkeur voor één van de beide stoffen, verschilt erg per gebruiker. In alle liquids die wij verkopen zijn beide stoffen verwerkt.

Onze standaard e-liquids hebben de verhouding: 50/50 VG / PG. Speciaal ontwikkeld voor onze Sub-Ohm e-sigaretten zoals de Supervaper hebben wij de liquids met 3 en 6mg/ml in de verhouding 70/30 VG / PG. Dit betekend dat deze liquids zachter van smaak zijn en meer damp / vape ontwikkelen. Uiteraard kunt u de 70/30 liquids ook gebruiken met de Supersmoker eGo.

VG = Vegetal Glycerin
VG is ‘dikker’ van structuur dan PG. Veelal wordt de damp van VG als zachter ervaren als bij liquids met hoofdzakelijk PG. VG produceert meer ‘damp of vape’.  VG is in tegenstelling tot PG plantaardig. VG zorgt er voor dat de coil eerder moet worden vervangen.

PG = Propylen Glycol
PG is beter voor de levensduur van de coil. Dit omdat de vloeistof minder ‘stroperig’ is en de coil daarom minder weerstand ervaart. E-liquid op PG basis kan worden gebruikt met alle coils. PG is geurloos en kleurloos.

Iedere roker zal voor zich zelf moeten ervaren welke liquid en verhouding bij hem/haar past.

Alle liquids zijn vanzelfsprekend uitvoerig getest en goedgekeurd. Alle verpakkingen zijn volgens de huidige Europese richtlijnen geproduceerd.


Klantenreviews

Supersmoker E-Liquids Review by Albert
Onlangs heb ik de Supersmoker eGo aangeschaft, hierover ben ik zeer tevreden, kan wedijveren met de analoge sigaret.
(Geplaatst op 13-03-2017)
Top Review by Arjan
De beste smaak die er is! (Geplaatst op 29-09-2016)
al jaren klant Review by renate
ik gebruik al jaren de 18mg met de ego en top product (Geplaatst op 12-02-2016)
wil niets anders meer Review by Sandra
In het begin was het nog even wennen aan de flesjes met het vullen, maar zodra je er een beetje handig in begint te worden is het een uitstekerd alternatief. Ik heb de smaakjes uitgeprobeert maar blijf toch bij mijn vertrouwde tabaksmaak 1.8, deze is het lekkerst van allemaal. (Geplaatst op 17-09-2015)
Uitstekende vervanger van sigaretten en/of shag Review by Rob
Ik ben een man van 51 en heb 36 jaar lang "normale" tabak gerookt. De laatste jaren verdampte ik 4 pakjes shag in de week. Na kennis genaakt te hebben met de supersmoker op een beurs ben ik helemaal om. Ik rook nu 1 flesje navulling in de week en 2 klein sigaartjes er dag. Dit is voor mijn gezondheid en mijn portemonee veel beter. De tabakssmaak kan naar mijn idee nog wel iets intenser maar ben voor de rest een tevreden klant. (Geplaatst op 15-12-2014)
volle en fijne smaak! Review by miranda
10 (Geplaatst op 24-11-2014)
gewoon fantastisvh! Review by miranda
10 (Geplaatst op 07-11-2014)

Beoordeel dit product

U beoordeelt: e-Liquid Tabak Smaak