Meer afbeeldingen

e-Liquid Koffie smaak

Beschikbaarheid: In voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Liquid Koffie 18mg/ml 50/50 VG/PG
€ 4,95
Liquid Koffie 12mg/ml 50/50 VG/PG
€ 4,95
Liquid Koffie 0mg/ml 50/50 VG/PG
€ 4,95

Snel overzicht

Supersmoker Liquids voor de eGo en Supervaper! Uitleg: mg/ml = nicotine verhouding VG/PG = Vegetal Glycerin / Propylene Glycol verhouding. (Uitgebreide beschrijving onderaan deze pagina)

Details

De originele Supersmoker liquids

De Supersmoker Liquids, te gebruiken voor e-sigaretten die u zelf kunt navullen (zoals de Supersmoker eGo en de Supervaper). Onze Supersmoker liquids hebben dezelfde smaak als onze navullingen (cartomizers).

Inhoud
10ml per flesje

Nicotine
Mg/ml geeft het volumegehalte aan van de nicotine in de liquid.

Sommige van onze producten bevatten nicotine (dit staat aangegeven als: " 6mg/ml of 12mg/ml "). Op deze verpakking staat dan ook de verplichte vermelding zoals de onderstaande afbeelding, zo weet u dat er het een product betreft met nicotine:VG / PG
VG / PG is de basis van e-liquid. De voorkeur voor één van de beide stoffen, verschilt erg per gebruiker. In alle liquids die wij verkopen zijn beide stoffen verwerkt.

Onze standaard e-liquids hebben de verhouding: 50/50 VG / PG. Speciaal ontwikkeld voor onze Sub-Ohm e-sigaretten zoals de Supervaper hebben wij de liquids met 3 en 6mg/ml in de verhouding 70/30 VG / PG. Dit betekend dat deze liquids zachter van smaak zijn en meer damp / vape ontwikkelen. Uiteraard kunt u de 70/30 liquids ook gebruiken met de Supersmoker eGo.

VG = Vegetal Glycerin
VG is ‘dikker’ van structuur dan PG. Veelal wordt de damp van VG als zachter ervaren als bij liquids met hoofdzakelijk PG. VG produceert meer ‘damp of vape’.  VG is in tegenstelling tot PG plantaardig. VG zorgt er voor dat de coil eerder moet worden vervangen.

PG = Propylen Glycol
PG is beter voor de levensduur van de coil. Dit omdat de vloeistof minder ‘stroperig’ is en de coil daarom minder weerstand ervaart. E-liquid op PG basis kan worden gebruikt met alle coils. PG is geurloos en kleurloos.

Iedere roker zal voor zich zelf moeten ervaren welke liquid en verhouding bij hem/haar past.

Alle liquids zijn vanzelfsprekend uitvoerig getest en goedgekeurd. Alle verpakkingen zijn volgens de huidige Europese richtlijnen geproduceerd.


Klantenreviews

Prima Review by Sylvia
Fijn om te roken (Geplaatst op 12-03-2017)

Beoordeel dit product

U beoordeelt: e-Liquid Koffie smaak