Meer afbeeldingen

Sweet Tobacco - Vampire Vape - 10ml - e-liquid

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 5,95

Snel overzicht

Een classieke tabaksmaak met een kleine zoetige toevoeging. De milde zachte smaak is speciaal ontwikkeld voor iedereen die houd van een traditionele tabaksmaak. Dat is de Sweet Tobacco liquid van Vampire Vape - 10ml - e-liquid

Details

Sweet Tobacco  - Vampire Vape - 10ml - e-liquid

Een classieke tabaksmaak met een kleine zoetige toevoeging. De milde zachte smaak is speciaal ontwikkeld voor iedereen die houd van een traditionele tabaksmaak.

Inhoud: 10ml
VG/PG: 60/40


Vampire Vape e-liquids

Europese e-liquids gemaakt in the UK (Engeland), Vampire Vape bestaat al sinds 2012 en heeft (op dit moment) 12 smaken in het assortiment en deze smaken zijn geregistreerd volgens de officiële regelgeving. Supersmoker is nu officieel distributeur van Vampire Vape in Nederland en levert aan consumenten, tabakszaken en groothandels. Dus nu is Vampire Vape door heel Nederland verkrijgbaar!


Nicotine
Mg/ml geeft het volumegehalte aan van de nicotine in de liquid.

Sommige van onze producten bevatten nicotine (dit staat aangegeven als: " 6mg/ml of 12mg/ml "). Op deze verpakking staat dan ook de verplichte vermelding zoals de onderstaande afbeelding, zo weet u dat er het een product betreft met nicotine:


Beoordeel dit product

U beoordeelt: Sweet Tobacco - Vampire Vape - 10ml - e-liquid